The Travellers Brand

  • De Smickel

    Vers gebakken friet

Nieuws

Nieuws

Beek en Donk per 10 april geopend!In juli 2015 is cafetaria De Smickel Vessem geopend. Voorheen was dit cafetaria "Het Smulhuis" en daarvoor nog cafetaria "d'n Toon". Na Veldhoven, Best en Son is Vessem de vierde plaats in de regio waar een cafetaria De Smickel gevestigd is.

Met 34 zitplaatsen binnen en 72 zitplaatsen op het terras is Smickel Vessem een kleine cafetaria wat betreft binnen zitplaatsen, maar daar in tegen heeft het een zeer groot terras.

Cafetaria De Smickel in Vessem is gevestigd aan de Wilhelminalaan tegenover Ford dealer P. vd Ven. Een gezellige en lichte inrichting met veel hout geven het geheel een gemoedelijke sfeer. Als het weer het toelaat is er altijd wel een plaatsje te vinden op het grote terras. Vindt u het te warm in de zon kunt u plaatsnemen onder één van de grote parasols of binnen plaatsnemen waar airconditioning aanwezig is.

Parkeergelegenheid is er voldoende. Uw fietsen kunt u kwijt langs het terras. Voor de auto zijn er ruimvoldoende parkeerplaatsen in de parkeerhavens voor de cafetaria en aan de overkant van de straat.


 

Vanaf januari 2013 zijn wij gestart in ons nieuwe restaurant, verbonden aan Cafetaria De Smickel Son & Breugel. In eerste instantie is het de bedoeling om meer mensen plaats te bieden in de weekenden, maar onze nieuwe zaal is uitermate geschikt voor privé feestjes, vergaderingen, koffietafels en nog veel meer!

Hiervoor zijn er geen vaste arrangementen, maar als u een afspraak maakt,
bespreken we even uw wensen en onze mogelijkheden. Op deze manier bepaalt u zelf hoe uw samenzijn of feestje eruit komt te zien! De ruimte biedt ongeveer zestig zitplaatsen, maar met wat kleine aanpassingen kunt u er terecht voor een feestje tot ongeveer 90 personen.

Voor meer informatie even bellen met:
Cafetaria de smickel breugel | 0499- 471972